TXdocs 404 Pat Booker Rd. Universal City, TX 78148 Sales: sales@txdocs.com Service: service@txdocs.com Techsupport: support@txdocs.com Phone: (210) 253-9506 Mon-Fri 8:00 am - 5:00pm CST
Funny e-mail forwards, jokes, silly stuff and more. Visit often for the latest funny e-mails! Emirates Airlines, Economy Class. Looks like some salad, Flan, fruit, a roll, and mystery meat sauce on rice. Lufthansa, Economy Class. Sausage, potatoes, red thing, croissant, vegetables. Mmmm, delish. Lufthansa, Economy Class. Tortellini?, a roll, water and some candy. Sort of appetizing. Martin Air, Ec
Funny e-mail forwards, jokes, silly stuff and more. Visit often for the latest funny e-mails! NOTICE: Due to passionate interest in the topic of school lunch, I have just started a blog on just school lunches. Please submit pictures of school lunches from where you live, or any that you might find interesting. The blog is: http://whatsforschoollunch.blogspot.com/ Thanks! School lunch usually doesn
moving! September 16, 2009 Posted by AnnaTheRed in Everything else. add a comment The first time I ever tried to make a kyaraben was 9/11/2008. It was a gigantic rice Totoro, and he was not so neighborly. It’s been a year since I started making a kyaraben. I had no idea I’d be still making it now one year ago. I want to thank everyone who encouraged me with “awwwww’s” (in person or on my blog) and
新しくGIGAZINEに編集部員が約2名ほど増えたので、その歓迎会を兼ねて沖縄名物「豚の丸焼き」を注文してみました。今回利用したのは丸焼き専門店の「信希(SHINKI)」。特製の過熱蒸気製法なので肉がパサパサにならず、表面はパリパリ、しかも中身はジューシーとのこと。独特な肉の臭みもカットされ、さらに肉の油分や塩分もカットしているそうです。もともとの重さは約20キロ~25キロだったのが4時間~5時間焼き上げると約12キロ~15キロになるそうで。 というわけで、今日の午前中に実際に焼き上がったブタの丸焼きを取りに行き、こころゆくまで食べてみました。上の画像がその丸焼きの入った箱。大きさ比較のために「ポン・デ・ライオン(大)」とか「ゆっくりしていってね!!!」を前に置いてみました。端っこにあるのはインスタントコーヒーのビン。巨大さがわかるでしょうか? 知られざるブタの丸焼き、その驚愕の実態は以下
先ほどまでは一生に一度は経験しておきたい「ブタの丸焼き」を注文し、割と普通の部位ばかりを重点的においしくいただいていたわけですが、それだけだとそこらのスーパーか肉屋で買ってきたのと何ら変わりない状態です。やはり「ブタの丸焼き」ならではの部位、要するに「ブタの丸焼きを注文したからこそ味わえる部位」を食べるべきです。ブタの丸焼きに残す部位はありません! そんなわけで、GIGAZINE編集部では「余すところなくおいしくいただく」の信念の元、いわゆる珍味として有名な「豚の脳みそ」をはじめとする各部位もしっかりと食べておきました。 いよいよ次からはブタの丸焼きの真骨頂、あらゆる部位を解体して食べまくるレポートです。頭蓋骨を割ったり、いろいろとくりぬいたり、かなり衝撃的な内容なので、現在の段階で既に「!!!」となっている人はこれ以上先を読むのはご遠慮ください。アレコレと壮絶なことになっています。以下か
London Bananas You've reached the London Banana project. The following pages contain images of banana skins found in London's urban landscape. The images in the archive number nearly 3000, and 100 are available to view at any one time. To read about the project, click here. To read about the LONDON BANANAS exhibition which ran from January 8th to February 2nd, click here.
A Cake Wreck is any cake that is unintentionally sad, silly, creepy, inappropriate - you name it. A Wreck is not necessarily a poorly-made cake; it's simply one I find funny, for any of a number of reasons. Anyone who has ever smeared frosting on a baked good has made a Wreck at one time or another, so I'm not here to vilify decorators: Cake Wrecks is just about finding the funny in unexpected, su
パんだの物置blog 気になるニュース、Who are you?、B級グルメ、教育など。いろいろ未整理のまま置いている物置ブログです。 「The top 10 exotic fruits」で紹介されているフルーツです。 http://blog.hotelclub.com/10-must-try-exotic-fruits/ 日本でも見かけるようになってきたものが多いです。 (写真は全て楽天で扱っている商品です。通販で買えます。) ライチーって冷凍しか食べたことありませんが、沖縄や宮崎でも作っているみたいなので、季節によっては生のライチーも手に入るようです。 その他のトロピカルフルーツも日本で作られるようになってきているみたいですね。 1. ランブータン(Rambutan) マレー諸島、東南アジア原産 ライチーに似ている。 ジャムや缶詰にする。 2. ジャックフルーツ(Jackfruit)(
リリース、障害情報などのサービスのお知らせ
最新の人気エントリーの配信
処理を実行中です
j次のブックマーク
k前のブックマーク
lあとで読む
eコメント一覧を開く
oページを開く