You signed in with another tab or window. Reload to refresh your session. You signed out in another tab or window. Reload to refresh your session. You switched accounts on another tab or window. Reload to refresh your session. Dismiss alert
Quokka.js runs JavaScript and TypeScript with instant feedback, displaying runtime values in your editor as you type. Quokka makes exploring, learning, and testing JavaScript / TypeScript blazingly fast. By default no config is required, simply open a new Quokka file and start experimenting. Focus on writing code instead of writing bespoke config files just to try a simple idea or learn a new lang
同じ食材も調理法によってカロリーを大きく変えることができます。 例えば魚の調理法には刺身のほか焼きや煮付、揚物などがありますが、同じ魚でもそれぞれカロリーが大きく変化することがわかっています。 例えば脂身たっぷりのブリを50〜70gほど使う場合、刺身なら135kcal程度、塩焼きなら204kcal程度なのに対し、照焼きは232kcal程度にまで数値が上がります。 煮付は味付けにもよりますが、しょうゆなら208kcal程度、南蛮漬けなら252kcal程度になります。 つまり、刺身が一番カロリーが低く、場合によっては刺身の倍近いカロリーになってしまうことがわかります。 基本は糖分や油分をなるべく控えめにすることが低カロリー化につながりますが、部位や種類を選ぶことも大切です。 肉なら牛よりも豚や鶏を選び、部位もロースより赤身の多いももなどを選ぶと良いでしょう。 ダイエット中のアスリートが鶏のささ
Explorations In Automatically Fixing JavaScript Linting-errors September 30, 2014 Linting is a common step in our JavaScript iteration workflow. Most developers probably use JSHint (or ESLint) for this purpose. However, when a tool is capable of informing you of linting issues, the next logical question is..why can't it fix these issues for us? Is this taking automation too far, or a logical compl
リリース、障害情報などのサービスのお知らせ
最新の人気エントリーの配信
処理を実行中です
j次のブックマーク
k前のブックマーク
lあとで読む
eコメント一覧を開く
oページを開く