This article was originally posted during the first week of 43 Folders' existence, and, pound for pound, it remains our most popular page on the site. Please be sure to also visit related pages, browse our GTD topic area, plus, of course you can search on GTD across our family of sites. I’ll be talking a lot here in coming weeks about Getting Things Done, a book by David Allen whose apt subtitle i
Real Estate Connect San Francisco 2008 | Inman News Later this morning, I'm honored to be delivering the keynote address at the Inman Real Estate Connect conference here in San Francisco -- coincidentally, a conference I attended in 2000 as the "Senior Producer" (whatever that means) for the real estate dotcom I was working for. I'll be doing my Inbox Zero talk and touching on some of the ways tha
These are posts from a special 43 Folders series looking at the skills, tools, and attitude needed to empty your email inbox — and then keep it that way. You can visit each of the posts by clicking the title. And don’t miss the “Related Articles” for our all-time popular posts on productively dealing with email. Looking for the Inbox Zero video? The full 1-hour video for Merlin’s Inbox Zero presen
完全主義者(自分でやらないと気のすまない人)はだめ。部下を信じるべし。質問はしまくろう。聞くは一時の恥。聞かぬは一生の恥だ。まず軽い成功で、ジャブ。自信がついたら大きな事業を成功させるのだ。つねに、失敗を確認して糧とする。どうしたら成功するかより、どうしたら失敗するかを考える。そして逆を行けば良い。過去形にしてから学ぶ必要は無い。苦手な事をを積極的に行う。オールマイティになるべし。失敗を糧とすることも重要だが、気にしすぎて仕事ができなくなっては意味がない。一日で忘れることができる能力を身につけよう。相手先の社内事情に詳しくなる。「用事は忙しい人に頼め。」忙しい人間ほど、時間のやりくりがうまく、きちんと責任を果たしてくれる。常に仕事を100%こなせば良いということはない。上司が50%しか要求していない重要でない仕事か、120%要求する重要な仕事かを常に判断すべし。縁の下にいてはいけない。縁の
ポテトを食べながらビデオを見るのが、ささくれた毎日の中で唯一楽しみ、という方も多いのではないでしょうか。 いや、実は僕もそうなんです! で、実は昨日もそんなわけでさっそくぽてちを食べようとしたのですが!! つれ「・・・つかね、ポテトってカロリーものすごく高いんだよ」 ぼき「えぇ!?(知っていたけど始めて知ったかのように)」 つれ「ダイエットとかしてても、油で揚げたポテト食べたら意味なくね?」 ぼき「・・・・」 つれ「焼けば?」 そうなんです! ポテト焼けばトってもヘルシーなんですよ!! ポテトチップスとかは一袋で500kcalとかあるんですけど、焼けば100kcal程度!!(おそらく) これは超ヘルシー!もうポテトは焼くっきゃない☆ というわけで、早速焼きます! 用意するものはポテト大1つ。 そしてテフロン加工のフライパン(油なしで焼くのですよ)。 チョー簡単ですね! 1:まずはスライサー
By now, most people know they should be eating more vegetables. But are there ways to get more from the vegetables you already eat? A growing body of research shows that when it comes to vegetables, it’s not only how much we eat, but how we prepare them, that influences the amount of phytochemicals, vitamins and other nutrients that enter our body. The benefits are significant. Numerous studies sh
リリース、障害情報などのサービスのお知らせ
最新の人気エントリーの配信
j次のブックマーク
k前のブックマーク
lあとで読む
eコメント一覧を開く
oページを開く