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肉に関するyosimaのブックマーク (5)

  • Sous Vide Steaks Recipe

    Kenji is the former culinary director for Serious Eats and a current culinary consultant for the site. He is also a New York Times food columnist and the author of The Food Lab: Better Home Cooking Through Science.

    Sous Vide Steaks Recipe
  • Sous Vide Steak Guide | The Food Lab

    Steak is one of the most popular foods for first-time sous vide enthusiasts to cook, and with good reason. Cooking steak the traditional way, in a cast iron skillet or on the grill, leaves lots of room for error, and an over- or undercooked steak is a big mistake to make when there's a prime-grade dry-aged ribeye on the line. Sous vide cooking takes all of the guesswork out of the process, deliver

    Sous Vide Steak Guide | The Food Lab
  • 蛮々 (飯田橋/ハンバーグ)

    リクエスト予約希望条件をお店に申し込み、お店からの確定の連絡をもって、予約が成立します。 1 予約の申し込み ご希望の条件を当サイトよりご入力ください。 2 お店からのメール ご予約が承れるか、お店からの返信メールが届きます。 3 お店へ来店 予約が確定した場合、そのままお店へお越しください。

    蛮々 (飯田橋/ハンバーグ)
  • 楽天ぐるなび - ミート矢澤 (五反田/ステーキ)

    情報【電話番号】03-5436-2914【エリア】五反田【アクセス】都営浅草線五反田駅A2口 徒歩3分【ジャンル】ステーキ基情報をすべて見るこのお店のポイント五反田駅から徒歩4分、木の看板が目印のミート矢澤。和牛卸の会社が運営しており、国産で質が高く新鮮な牛肉を安価にべられることから人気を集めています。産地もわかる安心の牛肉を、ハンバーグやステーキで楽しめます。店内は完全禁煙で事に集中できる環境が作られています。口コミサイコロコンボ弁当:会社から"ご褒美"出ました ミート矢澤 3200円の"サイコロコンボ弁当" "最高級黒毛和牛ハンバーグ"をメインに据えつつ ご飯の上にも"サイコロステーキ"がライドオンした贅沢品 ご飯の上の"サイコロステーキ"の柔らかさにびっくり 肉の味も濃くて美味 メイン"のハンバーグ"は 切ってみると 中は赤身ですが 芯まできちんと火が通っており 肉汁もきっ

    楽天ぐるなび - ミート矢澤 (五反田/ステーキ)
  • Lawry's The Prime Rib 東京

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    Lawry's The Prime Rib 東京
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