This scrumptious Custard Pudding is made from simple ingredients, eggs, sugar and milk. Chill it well to enjoy the pudding. How to Make Custard Pudding http://cookingwithdog.com/recipe/easy-custard-pudding/ (serves 4) - Caramel - 4 tbsp Granulated Sugar 1 tbsp Water 1½~2 tbsp Hot Water - Egg Mixture - 2 Eggs 250ml Milk (8.45 fl oz) 5 tbsp Granulated Sugar 130ml Pudding Molds (4.4 fl oz) Unsalt
〜携帯の全画面での視聴をおすすめします!〜 ▷チャンネル登録 https://www.youtube.com/c/DELISHKITCHEN_tv?sub_confirmation=1 すが入りにくくてお手軽なレンジプリン! 電子レンジでチンするだけであっという間に作れちゃいます! 加熱しすぎないことがポイントです!ぜひお試しくださいね! 材料 (150ccプリンカップ2個分) ・卵 1個 ・牛乳 140cc ・砂糖 大さじ3 <カラメル> ・砂糖 大さじ1 ・水 小さじ½程度 ・湯 小さじ½程度 手順 1. プリンカップに砂糖、水を等分して入れて軽くなじませたら、ラップをせずに600wのレンジで1分加熱する 2. 湯を加えて手早く混ぜ、冷ましておく (はねるのでお気をつけください) 3. ボウルに卵、牛乳、砂糖を入れて混ぜる 4. プリンカップに等分にこし
When you issue the shade using the cocoa powder and black cocoa powder, it will be interesting pattern cake. シフォンケーキの卵黄生地をココアパウダー2つを使って濃淡をつけると「三毛猫」のような可愛い模様に♪ カットする場所によって色んな柄が出るのもとても面白いです。 Ingredients ※17cm(6.7in)Chiffon cake mold Egg yolk cake dough 《A》 1Egg yolk 10g(0.4oz) granulated sugar 1tbsp Vegetable oil 1tbsp water 25g(0.9oz)Cake flour 《B》 1Egg yolk 10g(0.4oz) granulated sugar 1tbsp Vege
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