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webdesignとfoodに関するnagayamaのブックマーク (2)

  • Canlis — Home

    Canlis will be closed Nov. 23-27 to spend time with our families and loved ones. An Invitation The opportunity to meet and serve you is one we don’t take lightly. Not for the past 71 years at least. Come spend an evening. Our favorite thing in the world is taking care of others, and few places can do it quite like we can. The Space This storied building was first designed by Roland Terry in 1950.

    Canlis — Home
  • にほんのごはん

    心や体に染み渡るごはんを作ってほしい 朝ごはん、昼ごはん、夜ごはん。 毎日のことだからこそ、心や身体に幸せが染み渡るごはんをべてほしい。 四季に渡って豊富な、にほんの材。 濃淡こそあれ、それぞれの持つ香りや味わいがあります。 それを引き出す調理法を意識すると 自ずと味付けは過剰なものではなく素材それぞれに合ったものになっていきます。 調味料を最初から全てを入れずに、途中味を見ながら、 目を閉じて自分の心身が美味しいと感じるところで、やめてみる。 その繰り返しがとても大切だと考えています。 わたしたちは、自らの「美味しい」を発見できるきっかけを 生み出していきたいとおもいます。

    にほんのごはん
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