This document discusses NoSQL, Hadoop, and Cascading. It begins by explaining why NoSQL databases were created, as not all data fits relational schemas and some problems are not relational. It then describes different types of NoSQL databases like key-value stores, document databases, and graph databases. The document outlines how Hadoop uses MapReduce to process large datasets in parallel. It int
The team's work builds on a rich history of breakthroughs at Almaden’s unique campus in San Jose, California that include innovations in data storage technology, novel material discovery for sustainability, the distributed relational database, the ability to position individual atoms, and the first data mining algorithms.
Map showing national impact. Orange states represent EPSCoR states that have been impacted. The white dots show the institutions for principal investigators leading one or more projects. The yellow circles are Minority Serving Institutions that have been impacted. The blue triangles are institutions that have had Blue Waters fellows. About Blue Waters Blue Waters is one of the most powerful superc
http://anond.hatelabo.jp/20100607214034を書いた奴に大学の先輩である私から忠告しよう。 君は「ちょうえりぃと」といわれる職場に就いたという。 しかしながら真の東大生なら知っているはずだ。書かないだけだ。 大蔵省が財務省になり、司法試験がロースクールになり、ゴールドマンサックスが訴追された今、 もはや真の意味でちょうえりぃとな職場はない。 法学部の助手は最後の聖域だが、金にはならん。 もう一つ覚えておくとよい。 日本の組織はだいたいどこでもそうだが、35歳くらいまでかけてじっくり人を見る。 35くらいで、官庁なら有力局の総務課補佐→官房主要課の補佐→大臣秘書官となる者が現れ 同じように会社なら会社ごとに異なるしかるべきポストを与えられる者が出てくる。 その者こそが真のえりぃと。 それまでは試行錯誤の中で自らの中にリソースを営々と積み重ねることが必要だ。
基本的には、どちらも脂肪分は80%以上。 動物性(バター)や植物性(マーガリン)など、脂肪の種類は違ってもカロリーはほぼ同じ 100g当たり、バター745Kcal、マーガリンが758Kcal 成分的にはマーガリンは飽和脂肪酸と不飽和脂肪酸をほぼ同量、 もしくは不飽和脂肪酸を多く含みますが、バターの脂肪酸はほとんど飽和脂肪酸です。 ダイエットや動脈硬化予防に適しているのは不飽和脂肪酸の方で、こうした意味ではマーガリンの方が優れています。 バターはコレステロールも多く含みますが、マーガリンにはほとんど含まれていません。 でも成人が食物から摂るコレステロールの量は、1日300~500mg。 これに対し5gのバターをトーストに塗っても、そのコレステロールの量はわずか10mgほどです。 そもそもコレステロールは、細胞膜の構成成分や性ホルモンなどの材料になる大切な物質。 パンに塗ったり、料理に使ったり
リリース、障害情報などのサービスのお知らせ
最新の人気エントリーの配信
j次のブックマーク
k前のブックマーク
lあとで読む
eコメント一覧を開く
oページを開く