エントリーの編集
エントリーの編集は全ユーザーに共通の機能です。
必ずガイドラインを一読の上ご利用ください。
Association of soy and fermented soy product intake with total and cause specific mortality: prospective cohort study
記事へのコメント1件
- 注目コメント
- 新着コメント
注目コメント算出アルゴリズムの一部にLINEヤフー株式会社の「建設的コメント順位付けモデルAPI」を使用しています
- バナー広告なし
- ミュート機能あり
- ダークモード搭載
関連記事
Association of soy and fermented soy product intake with total and cause specific mortality: prospective cohort study
Research Association of soy and... Association of soy and fermented soy product intake with total... Research Association of soy and... Association of soy and fermented soy product intake with total and cause specific mortality: prospective cohort study Research Association of soy and fermented soy product intake with total and cause specific mortality: prospective cohort study BMJ 2020; 368 doi: https://doi.org/10.1136/bmj.m34 (Published 29 January 2020) Cite this as: BMJ 2020;368:m34 Ryoko Kata
2020/01/31 リンク