著者 井上奈良彦 (九州大学大学院教授) 曺 美庚 (阪南大学教授) 高橋 勤 (九州大学大学院教授) Andreas Kasjan (九州大学大学院准教授) 田中 陽子 (九州大学大学院教授) 山村ひろみ (九州大学大学院教授) 佐藤 正則 (九州大学大学院准教授) 板橋 義三 (九州大学大学院教授) 秋吉 收 (九州大学大学院准教授) 李 麗君 (九州大学准教授) Web版編集 李 相穆(九州大学大学院准教授)
ICADL 2016 18th International Conference on Asia-Pacific Digital Libraries Theme “Knowledge, Information and Data in Open Access Society” This International Forum will include the 18th International Conference on Asia-Pacific Digital Libraries (ICADL 2016) and the Asia-Pacific Forum of Information Schools (APIS) Open Access is widely recognized as a key concept for the progress of the networked in
■「嵯峨嘉(さがよし)」のしそ餅 梅 あっさりしたこしあんを道明寺で包み、さらに甘酢漬けの赤紫蘇で包んだ和菓子。素朴だけど洗練された味ですが、賞味期限が2日しかないので、買ったその日にあげる手土産で。(1個110円、12個入り箱1,446円) ■「松屋常盤(ときわ)」の味噌松風 創業当時に大徳寺の和尚の発案で生まれたという、老舗菓子匠一子相伝の味。西京味噌と砂糖による甘しょっぱさともっちりした食感が特徴です。和菓子が苦手でも喜ばれる味。(税込800円) ■京都ブライトンホテル「クー・オ・ミディ」のガトーフロマージュ 口当たりのいいさわやかなスフレチーズケーキは、コーヒーとの相性も抜群。個包装されているので、手土産向きです。電子レンジで温めると、焼きたてふわふわな濃厚チーズの風味に。(税込273円) ■「打田(うちだ)漬物」の長いも わさび味 素材の野菜にこだわってきた同店の漬物の中でも、独
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Welcome to the National Museum of Ireland Visit four Museum sites exploring the story of Ireland and its place in the world today. we make our own histories What does Irish culture and identity look like 100 years after the formation of the state? Explore more in 'we make our own histories' with artist-in-residence Anthony Haughey
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