エントリーの編集
エントリーの編集は全ユーザーに共通の機能です。
必ずガイドラインを一読の上ご利用ください。
A novel take on the humble bao
記事へのコメント0件
- 注目コメント
- 新着コメント
このエントリーにコメントしてみましょう。
注目コメント算出アルゴリズムの一部にLINEヤフー株式会社の「建設的コメント順位付けモデルAPI」を使用しています
- バナー広告なし
- ミュート機能あり
- ダークモード搭載
関連記事
A novel take on the humble bao
A novel take on the humble steamed bun is taking Hong Kong's culinary scene by storm, and scoopin... A novel take on the humble steamed bun is taking Hong Kong's culinary scene by storm, and scooping up awards for its creator. May Chow is reinventing the bao - usually filled with meat or fish - and has just been voted Asia's best female chef by a panel of over 300 experts. Reporting: Helier Cheung. Video journalist: Yashan Zhao