![](https://cdn-ak-scissors.b.st-hatena.com/image/square/22afa84a36e6c707845a3a6145aaf4de868f7c0c/height=288;version=1;width=512/https%3A%2F%2Fichef.bbci.co.uk%2Fnews%2F1024%2Fbranded_news%2F1553%2Fproduction%2F_104595450_allergies6.jpg)
エントリーの編集
![loading...](https://b.st-hatena.com/bdefb8944296a0957e54cebcfefc25c4dcff9f5f/images/v4/public/common/loading@2x.gif)
エントリーの編集は全ユーザーに共通の機能です。
必ずガイドラインを一読の上ご利用ください。
記事へのコメント1件
- 注目コメント
- 新着コメント
注目コメント算出アルゴリズムの一部にLINEヤフー株式会社の「建設的コメント順位付けモデルAPI」を使用しています
![アプリのスクリーンショット](https://b.st-hatena.com/bdefb8944296a0957e54cebcfefc25c4dcff9f5f/images/v4/public/entry/app-screenshot.png)
- バナー広告なし
- ミュート機能あり
- ダークモード搭載
関連記事
Why the world is becoming more allergic to food
Around the world, children are far more likely than ever before to develop food allergies. Inquir... Around the world, children are far more likely than ever before to develop food allergies. Inquiries into the deaths of British teenagers after eating buttermilk, sesame and peanut have highlighted the sometimes tragic consequences. Last year, a six-year-old girl in Western Australia died as the result of a dairy allergy. The rise in allergies in recent decades has been particularly noticeable in
2018/12/04 リンク